Kontakt oss

Vi har åpnet butikk i Dikeveien! Du finner oss i Dikeveien 35, og du er hjertelig velkommen!

Ikke vent med å kontakte oss!
Ring, send e-post eller besøk oss på:

Østfold Spa & Fritid
Dikeveien 35
1661 Rolvsøy

Tlf.:  91920591

Tast 1 for Butikk

Tast 2 for Service/Roger

Tast 3 for spørsmål angående nettbutikk

E-post: post@tyrengsspa.no 

E-post for bestilling av varer osv.: Markus@ostfoldspaogfritid.no

Har du noen spørsmål om våre tjenester eller produkter vi selger? Still oss ett spørsmål ved å bruke kontaktskjemaet under, eller ring meg på 91920591! Skal gjøre mitt beste for ett raskt svar.

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.

Bestilling av service

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.

I vår butikk i Dikeveien 35 er målet vårt å ha utstilling på boblebad av høy kvalitet til en fantastisk pris. Vi er derfor stolte leverandører av Marquis, JNJ & Ponfit. Utstilt i butikken står det en variasjon av disse merkene til enhver tid, i forskjellige størrelser, farger og prisklasser. I tillegg har vi mulighet om å bestille ett vidt spekter av andre modeller som ikke står på utstilling.

Produkter bestilt i nettbutikken blir sendt ut samme dag som vi får ordren, og bestillinger over 1500 kroner har fri frakt. Vi er stolt av hvor raskt vi kan levere våre varer og service, og har du kjøpt ett massasjebad hos oss, skal vi gjøre det vi kan for at det står i din hage så raskt som mulig! Vi utfører også service/reparasjoner på alle utvendige boblebad (Se kontakt oss/service for bestilling) 

I vår butikk i Dikeveien selger vi alt du trenger av kjemikalier fra SpaCare, motorer, rør-deler, slanger, lokk og filtre til ditt boblebad. Om du ønsker kan du også bestille igjennom vår nettbutikk, hvor vi leverer til hele Norge. Ved varebestilling over 1500kr. får du fri frakt! Besøk vår nettbutikk, og sjekk ut hvilke produkter vi har til salgs. 

Du er hjertelig velkommen til vår butikk for å sjekke ut våre massasjebad eller om du trenger hjelp med kjemikalier, filter osv.  

Har du noen spørsmål? Bare å ringe for en hyggelig samtale – TLF 91920591.