Chef Paul Prudhomme er mannen bak en av sørstatenes mest kjente restauranter, i tillegg er han en kjent tv-kokk, forfatter og foreleser. Han har også laget en stor serie med krydder og sauser som selges over hele verden. Alle disse produktene har sitt utspring fra det kreolskinspirerte kjøkkenet i Louisiana, sør i U.S.A. Produktene inneholder kun naturlige ingredienser, det er glutenfritt, uten MSG og tilsetningsstoffer. Disse krydderne er velegnet for de som av helsemessige årsaker ikke skal ha i seg disse nevnte stoffene samt “skjult” sukker.
Smak
Et krydder med tydelig smak av urter og parmesan.
Bruksområder
Dette krydderet er laget spesielt for pizza og pasta, men passer også godt til salater.
Ingredienser | Tørket parmesan ost (pasteurisert kumelk, salt, syrekultur, enzym), hvitløk, løk, krydder, knust chili, stabilisator: kalsiumfosfat E341. |
Oppbevaring | Ingen temperaturkrav |
Min.temp | 2 °C. |
Max.temp | 25 °C. |