Grisegutten er vår søteste rub, spesielt digg på alt av svin, vi kan nevne spareribs, svinenakke, pulled pork, ytrefilet, koteletter og flintstek. Valgene er altså mange og denne vil helt klart heve smaken. Denne gir deg en søt smak, honning, hint av jalapeno, røkt paprika og en herlig umami smak! Dette er en bbq rub som hele familien fint kan spise, alt fra ungene til svigermor.
Vi kan også anbefale denne på annet kjøtt, her er det kun fantasien som setter stopper for hva du kan bruke den på! Hva med å heve smaken på ostesmørbrødet? Nydelig på laks og scampi.
Hva er en rub? Rub vil si krydder, men ofte litt grovere korn en vanlig fin malt krydder, dette for å sette mer smak på kjøttet. Vi anbefaler alltid å påføre rub`en 30 minutter før du skal legge kjøttet på smokeren eller grillen!
Stikkord: Søt, honning, umami og litt jalapeno for smakens skyld. (men ikke sterk). Dry rub.
Historien
Endelig er våre egne rubs lansert, disse har vi jobbet med i snart 1 år. Vi har smakt og brukt det meste av rubs på markedet, spesielt fra de store leverandørene og kjente pit masters i USA. Vi kan nevne Meat Church, Killer Hogs, KosmosQ, Heat riles og mange flere. Dette har gjort at vi har funnet det vi mener er de beste blandingene og de beste smakene, så har vi gjort de enda bedre.
Reisen:
Vi bestemte oss tidlig i prosessen at vi ikke skulle gå ned på kvalitet og vi skulle ikke gi oss før vi syns rub`en var perfekt, det ble mange prøver og smaking for å finne den perfekte blandingen. Det er viktig at råvarene også er av beste kvalitet og vi har heller valgt god kvalitet fremfor pris.
Design og innpakking:
Det var viktig at innpakkingen var fin, skilte seg ut men også var praktisk for alle BBQ elskere! Vi valgte å kjøre store bokser, så man slipper å gå tom raskt og ikke minst blir det billigere pr gram. Designet av label ønsket vi at skulle skille seg ut, men samtidig, tydelig være Big Boy BBQ.
Vi håper at disse faller i smak hos alle som prøver produktene og virkelig kjenner på smaken av de herlige rubsene. Vi jobber stadig med nye rubs og har mange ideer liggende klare.
NB: Vi anbefaler at denne lagres i kjøleskap pga honningen som kan klumpe seg.